Workshop: de uitgeruste ZZP'er in de zorg 10 maart 2019

Waarom?

Als ZZP'er heb je veel vrijheid en ruimte om je werk op je eigen manier vorm te geven. Hoe fijn is dat. Hierdoor is de kans echter ook groot dat het werk nooit stil staat. Dat het lastig is om een moment van rust te nemen om op adem te komen. De hectiek van alle dag vraagt veel van ons. Wet- en regelgeving, administratie, netwerken, cursussen, etc. En dan hebben we het nog niet eens over de daadwerkelijke inhoud van je werk gehad: de zorg voor de cliënt. Door het volgen van deze workshop krijg je weer perspectief en energie. Je gaat ontspannen de deur weer uit.

Hoe? 

Op een ontspannende manier ga je deze middag aan de slag met andere ZZP'ers om er vanuit je eigen basis te zijn voor jezelf en voor de ander. Je krijgt uitleg over hoe je in contact blijft met je eigen lichaam, terwijl je tegelijkertijd met zorg en aandacht bij de ander bent. Op deze manier verlies je geen energie, maar krijg je dit juist. Je gaat met elkaar oefenen, zittend op een stoel of liggend op een massagetafel (met kleding aan). 

 

Met wie?

Met gelijkgestemden, ZZP'ers in de zorg die rust willen leren ervaren in hun werk en een middag willen ontspannen. De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 12 personen.

Programma

Vanaf 13:00 word je van harte welkom geheten met koffie en thee. We beginnen met een kennismakingsronde en het programma wordt uitgelegd. We gaan bijvoorbeeld met  simpele oefeningen aan de slag om het verschil te ervaren tussen werken vanuit je hoofd en werken vanuit je kracht. In groepen van 2 of 3 personen oefenen we in het géven van  aandacht  vanuit je eigen kracht, en het ontvángen van aandacht van de ander. Tussendoor zal er een kleine pauze zijn en er is ruimte voor het uitwisselen van ervaringen. Aan het eind ga je ontspannen en met een ervaring rijker de deur uit.

Locatie

De workshop wordt gegeven in het gebouw van Coöperatie Dichtbij aan de Rouaanstraat 20 A te Groningen. Dit is op een industrieterrein, waardoor er de mogelijkheid is om gratis te parkeren. 

Wanneer

De workshop vindt plaats op zondag 10 maart van 13.00 tot 17.00

Kosten

De workshop kost € 45,- per persoon inclusief koffie en thee. Dit kun je op de middag zelf contant afrekenen (er is geen pin).

Aanmelding

Na inschrijving via het aanmeldingsformulier krijg je een bevestigingsmail met uitleg over de praktische zaken van de middag. Hierdoor is je aanmelding definitief. Aanmelding gaat op volgorde van inschrijving.

 

Bij onvoldoende aanmelding behouden wij ons het recht om de workshop te annuleren. 

 

Graag tot ziens bij de Workshop op 10 maart.