aanbevelingen

Op deze pagina wil ik graag mensen, organisaties, boeken, e.d. met jullie delen. Het zijn mensen en organisaties die ik persoonlijk ken, en waarmee ik dus zeer positieve ervaringen heb. Het staat op alfabetische volgorde. De boeken die benoemt worden heb ik zelf gelezen en hebben mij stuk voor stuk verder geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik hoop dat je er iets aan hebt. Mocht je ergens meer over willen weten: ik vertel je graag mijn persoonlijke ervaring

Retraite Centrum Venwoude

De individuele retraite is op basis van vol pension. We bieden simpele doch sfeervolle kamers, met het sanitair (toilet, douche en wastafel) op de gang. Inbegrepen in je verblijf zijn dagelijks drie gezonde, biologisch vegetarische maaltijden die met liefde zijn bereid door onze kok. Maaltijden die je helemaal doen opleven en je ontlasten in het zelf koken, nadenken over eten en inkopen doen. De hele dag is er bovendien onbeperkt koffie, thee en fruit beschikbaar voor je.

Silent Retreat Centrum in Assisi

Gelegen in het midden van een natuurgebied, afgelegen aan het einde van een onverharde weg, maar toch slechts 10 minuten rijden van Assisi. Vanuit het huis (hiernaast afgebeeld) en de tuin kan men genieten van een adembenemend uitzicht op de omliggende bergen en bossen.

Venwoude Levensschool

Profiteer van 35 jaar ervaring met alle ups en downs van persoonlijke groei.

-trainingen, jaargroepen, opleidingen en individuele begeleiding

-professionele, integrale aanpak: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel

-verzorgd verblijf op prachtig landgoed in de bossen bij Lage Vuursche