Geef Liefde Stem

Op een levendige en speelse manier, terwijl je lekker thuis achter je eigen computer zit, leuke en inspirerende mensen ontmoeten. Trefwoorden zijn: plezier, contact, ontmoeten, humor, respect, inspiratie, liefde, verrassen, delen, ervaren, samen zijn en bewustwording. Het enige wat van jou gevraagd wordt is spontaniteit, enthousiasme en een beetje lef om erin te springen.

Waarom?

Er zijn steeds meer singles met een verlangen om een nieuwe liefde te ontmoeten in hun leven. In deze tijd is het lastiger om met elkaar af te spreken. Daarom organiseert Geef Liefde Stem op een leuke en vrijblijvende manier online- ontmoetingen. En als "de ware" er niet bijzit, kan het ook gebeuren dat er een nieuwe vriendschap ontstaat, of een sportmaatje, reisgenoot, etc.

Hoe dan?

Via het aanmeldformulier meld je jezelf vrijblijvend en zonder verplichtingen aan. Vervolgens wordt er contact met je opgenomen om een telefonische afspraak in te plannen. Tijdens dit gesprek gaan we jouw profiel doornemen en compleet maken. Vanuit alle aanmeldingen wordt er telkens een nieuwe meeting samengesteld. Hierdoor wordt de kans op een match groter. Op het moment dat er een groep is ontstaan wordt er een online-meeting ingepland. Pas op dat moment beslis je of je hierin mee doet en wordt er gevraagd om een betaling voor deelname. Je betaald dus per meeting en beslist zelf of dit eenmalig is, of als je de smaak te pakken hebt vaker meedoet.

De voordelen van Geef Liefde Stem

  • Uniek 
  • Voorselectie
  • Interactief
  • Persoonlijk contact
  • Je hoeft de deur niet uit
  • Geen abonnement
  • Geen inschrijfkosten
  • Inschrijving is vrijblijvend en gratis
  • Pas betalen bij deelname

Met wie?

De groepen worden samengesteld naar aanleiding van seksuele voorkeur en hebben een minimum van 12 personen en een maximum van 20 personen.

Wanneer?

Op het moment dat er genoeg deelnemers zijn voor een online-meeting wordt er een datum en tijdstip bepaald. Pas dan bepaal je of je met deze meeting meedoet. Telkens worden er weer nieuwe momenten aangeboden.

Wat kost het?

Je betaald per meeting € 19,50. Je hebt dus telkens de keuze om je opnieuw aan te melden. Na betaling krijg je de link + inlogcode toegestuurd voor de geplande online-meeting.

Mocht iets niet duidelijk zijn of wil je meer informatie?

Een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek is snel genoeg gemaakt.