Grip op je Leven

Je herkent het vast wel. Periodes in je leven waarin alles niet lekker loopt. Je zit niet lekker in je vel. De passie is al langere tijd uit je relatie, en het kaarsje dooft langzaam. Je krijgt steeds meer moeite met je collega's en  je werk wordt een zware last. Binnen de familie rommelt het al een tijdje, maar je kunt er niet de vinger op leggen wat jouw aandeel hierin is. Je lichaam geeft signalen aan, maar je durft er niet naar te luisteren. Je krijgt het gevoel steeds hetzelfde rondje te lopen en niet verder te komen. Zo zijn er nog vele situaties te benoemen waarin je er niet onder uitkomt om in de spiegel te kijken en jezelf af te vragen wat je met deze situatie gaat doen. 

Wat te doen?

Als je in een dergelijke situatie zit en je besluit om hiermee aan de slag te gaan, kan ik je door intuïtieve en energetische coaching hierin ondersteunen. Door samen te kijken naar wat er gebeurt, kunnen we op pad gaan en onderzoeken waarin ik je kan ondersteunen. We gaan in eerste instantie op een praktische manier aan de slag en kunnen vervolgens kijken wat de onderliggende problematiek is. Door de situatie onder ogen te zien en ermee aan de slag te gaan, kun je vrij snel weer  meer lucht en ruimte ervaren in je dagelijkse leven. De kunst is om uiteindelijk luchtiger en vrijer te leven, waardoor je omgeving minder bepalend is voor jouw geluk.

Hoe dan?

Door middel van intuïtieve en energetische coaching is het mogelijk om je eigen leven onder de loep te nemen. Daar waar een verlangen is naar anders, neem je dit serieus en ga we hiermee samen aan de slag. Jij bepaald waar, wanneer en waarmee je aan de slag wilt. Gezamenlijk gaan we dit bespreken en naar aanleiding daarvan zorg ik voor de aanlevering van vragen en opdrachten. Dit wordt je per email aangeleverd zodat jij op je eigen tijd hiermee aan de slag kunt. Vervolgens wordt dit op een later tijdstip besproken en verder uitgewerkt. Tijdens deze coachsessies gaan we dieper in op de stof en ontstaan er weer vervolgopdrachten. Op deze manier ga je aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling, terwijl je de regie in eigen hand houdt. 

Wat mag je verwachten?

Door mijn natuurlijke drive om mensen te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling is het voor mij een voorrecht om jou te mogen helpen om jouw leven mooier en completer te maken. Wat je hierin mag verwachten van mij: een positieve benadering, integriteit, aandacht, respect, mensgerichtheid, zorgvuldigheid, enthousiasme, stimulering,  een praktische aanpak en humor. Het coachen gebeurt op basis van vertrouwen, er moet een klik zijn. Deze intermenselijke actie is de basis van het gehele traject. Ik ben benieuwd of dit je aanspreekt.

Live gesprekken

Dit is in de praktijk in Groningen. Tevens is er de mogelijkheid om tijdens wandelingen gecoached te worden.

Via Zoom, Skype of WhatsApp

Dit heeft als voordeel dat het vanaf elke locatie kan, minder reistijd kost en het kan de drempel lager maken om hulp te vragen.

Email

Je krijgt opdrachten toegestuurd die je op een eigen bepaald moment gaat uitvoeren. Dit geeft je tijd om na te denken.


Maandtraject

Wil je werkelijk een verschil maken in je dagelijks leven? Neem daar dan de tijd voor. Veranderingen voer je niet zomaar in één keer door. Dit kost tijd en training. Training van je geheugen dat het ook anders kan. Je gaat nieuwe manieren aanleren. Het is dan fijn om dit te oefenen, te evalueren en opnieuw te oefenen. Door de support die ik je daarbij geef is de kans van slagen vele malen groter.

 

Het maandtraject bestaat uit een wekelijks contactmoment in de praktijk of via online-meeting van maximaal 30 minuten. Daarna krijg telkens per email een (schrijf)opdracht toegestuurd die we de keer erop bespreken. Na elke maand kun je telkens besluiten om te stoppen. 

Wat zijn de kosten?

Voor intuïtieve coaching en training per sessie:

  • 1 sessie van 90 minuten               €   70,-                                                         
  • 3 sessies van 90 minuten             € 195,-
  • 6 sessies van 90 minuten             € 360,-  

Wil jij in een korte tijd heel intensief aan de slag? Dan is het ook mogelijk om een hele dag gecoached te worden. Tijdens deze dag kun je ook gebruik maken van een aanREIKIng. De dag is van 09:00 tot 17:00 en inclusief thee, koffie, water, smoothies en lunch. 

  • 1 dag coaching                             € 225,-
  • 2 dagen coaching                        € 400,-
  • midweek coaching                     € 950,-

Past een langdurig traject meer bij jou? Ook daarvoor zijn mogelijkheden.

  • maandtraject*                              € 175,-
  • halfjaartraject*                             € 490,-

*Maandtraject: wekelijks een sessie van 30 minuten waarin de opdrachten worden uitgelegd en besproken.

*Halfjaartraject: om de week een sessie van 30 minuten waarin de opdrachten worden uitgelegd en besproken.

Uiteraard begint alles met een gratis en vrijblijvende kennismaking. Het wel of niet hebben van een klik van beide kanten is belangrijk om aan de slag te kunnen met z'n tweeën. 

 

Ik hoop je te mogen ontmoeten.