Grip op je dip

Je herkent het vast wel. Periodes in je leven waarin het niet lekker loopt. Je zit niet lekker in je vel. De passie is al langere tijd uit je relatie, en het kaarsje dooft langzaam uit. Je krijgt steeds meer moeite met je collega's en  je werk wordt een zware last. Binnen de familie rommelt het al een tijdje, maar je kunt er niet de vinger op leggen wat jouw aandeel hierin is. Je lichaam geeft signalen aan, maar je durft er niet naar te luisteren. Je krijgt het gevoel steeds hetzelfde rondje te lopen en niet verder te komen. Zo zijn er nog vele situaties te benoemen waarin je er niet onderuit komt om in de spiegel te kijken en jezelf af te vragen wat je met deze situatie gaat doen. 

Wat te doen?

Als je in een dergelijke situatie zit en je besluit om hiermee aan de slag te gaan, kan ik je door mijn intuïtieve en energetische manier van spiegelen hierin ondersteunen. Door samen te kijken naar wat er gebeurt, kunnen we op pad gaan en onderzoeken waarin ik je kan ondersteunen. We gaan kijken wat de onderliggende problematiek is. Door de situatie onder ogen te zien kun je meer lucht en ruimte ervaren in je dagelijkse leven. Daarnaast geef ik je praktische tips om thuis mee aan de slag te gaan. Op deze manier ga je er op langere termijn ook verandering in zien.

Zes aandachtsgebieden

Hieronder zie je 6 verschillende aandachtsgebieden met enkele voorbeelden waarin ik je kan ondersteunen in het veranderen van gedrag en beleving. Het is geen vast kader, maar het zijn slechts voorbeelden om je een beeld te geven waarin ik je kan begeleiden.

 • Gezondheid: je wilt stoppen met roken, afvallen, gezonder leven.
 • Persoonlijke ontwikkeling: je weet dat er meer in je zit, maar je komt er niet bij.
 • Relatie/gezin: je voelt je ongelukkig in je relatie/gezin, je bent single en wilt graag een relatie, je voelt je niet thuis in je eigen (ouderlijk) gezin.
 • Sociale contacten: je voelt je ongemakkelijk in het bijzijn van anderen, het lukt je niet om vrienden te maken, je voelt je eenzaam.
 • Financiën: het lukt je niet om rond te komen, je krijgt je financiën niet op orde, je hebt geen financieel overzicht.
 • Werk/dagbesteding: je bent niet tevreden over je werk, je dagbesteding geeft je geen voldoening, je bent je passie kwijt.

Hoe dan?

Door middel van mijn intuïtieve en energetische manier van coachen gaan we jouw leven onder de loep nemen. Kijken en voelen waar het knelt. Daar waar een verlangen is naar anders, ga je dit inzetten als intentie en gaan we hiermee samen aan de slag. Hierbij maken we gebruik van opstellingen. Het werken met opstellingen laat mij keer op keer zien hoe bijzonder en grenzeloos de mogelijkheden zijn om dit in te zetten. Op een eenvoudige en effectieve manier kom je al snel tot een andere manier van kijken en voelen. In de stilte van deze momenten liggen kleine schatkisten op ons te wachten om geopend te mogen worden. Andere middelen die ingezet kunnen worden zijn o.a.: schrijfoefeningen, lichaamswerk, mediteren, creatieve oefeningen, inquiry, Reiki en relateren.

Wat mag je van mij verwachten?

Door mijn natuurlijke drive om mensen te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling is het voor mij een voorrecht om jou te mogen helpen om jouw leven mooier en completer te maken. Wat je hierin mag verwachten van mij: een positieve benadering, integriteit, aandacht, respect, mensgerichtheid, zorgvuldigheid, enthousiasme, stimulering,  een praktische aanpak en humor. Het coachen gebeurt op basis van vertrouwen, er moet een klik zijn. Dit is de basis van het gehele traject. Ik ben benieuwd of dit je aanspreekt.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn € 45,- per sessie en duurt gemiddeld 1,5  uur. Het coachen kan zowel in de praktijk in Groningen plaats vinden als op locatie (in overleg). 

Uiteraard begint alles met een gratis en vrijblijvende kennismaking. Het wel of niet hebben van een klik van beide kanten is de basis om aan de slag te kunnen met z'n tweeën. 

 

Ik hoop je te mogen ontmoeten.

Wat zeggen anderen over de coaching/opstelling?

Hieronder kun je een reactie plaatsen over hoe jij het ervaren hebt om een opstelling te doen bij Geef Stilte Stem. Hoe heb je de begeleiding van Klaas Jan ervaren? Heb je er iets aan gehad? Kun je het anderen aanbevelen? En zo ja, waarom? Graag zien we een reactie in je eigen woorden, zodat het voor anderen makkelijker wordt om er een voorstelling van te maken wat je kunt verwachten bij een opstelling begeleidt door Klaas Jan. Dankjewel daarvoor!

Commentaren: 1
 • #1

  Willem (maandag, 10 januari 2022 10:20)

  Nu een aantal opstellingen bij Klaas Jan gedaan.
  Vind het heel bijzonder om in een veilige sfeer de diepte in te kunnen gaan.
  Hoop op deze manier mijn pijn te kunnen bereiken en verwerken.
  Het levert nieuwe inzichten voor me op en leidt ook tot verdieping in mijn contact met vrienden.