Grip op je Leven

Je herkent het vast wel. Periodes in je leven waarin alles niet lekker loopt. Je zit niet lekker in je vel. De passie is al langere tijd uit je relatie, en het kaarsje dooft langzaam uit. Je krijgt steeds meer moeite met je collega's en  je werk wordt een zware last. Binnen de familie rommelt het al een tijdje, maar je kunt er niet de vinger op leggen wat jouw aandeel hierin is. Je lichaam geeft signalen aan, maar je durft er niet naar te luisteren. Je krijgt het gevoel steeds hetzelfde rondje te lopen en niet verder te komen. Zo zijn er nog vele situaties te benoemen waarin je er niet onder uitkomt om in de spiegel te kijken en jezelf af te vragen wat je met deze situatie gaat doen. 

Wat te doen?

Als je in een dergelijke situatie zit en je besluit om hiermee aan de slag te gaan, kan ik je door intuïtieve en energetische coaching hierin ondersteunen. Door samen te kijken naar wat er gebeurt, kunnen we op pad gaan en onderzoeken waarin ik je kan ondersteunen. We gaan in eerste instantie op een praktische manier aan de slag en daarna vervolgens kijken wat de onderliggende problematiek is. Door de situatie onder ogen te zien en ermee aan de slag te gaan, kun je vrij snel weer meer lucht en ruimte ervaren in je dagelijkse leven. De kunst is om uiteindelijk luchtiger en vrijer te leven, waardoor je omgeving minder bepalend is voor jouw geluk.

Hoe dan?

Door middel van mijn intuïtieve en energetische manier van coachen gaan we jouw leven onder de loep nemen, daar waar het knelt. Daar waar een verlangen is naar anders, neem je dit serieus en ga we hiermee samen aan de slag. De middelen die ingezet kunnen worden zijn o.a.: systemisch werken, schrijfoefeningen, lichaamswerk, mediteren, creatieve oefeningen, inquiry, Reiki, relateren.

Wat mag je verwachten?

Door mijn natuurlijke drive om mensen te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling is het voor mij een voorrecht om jou te mogen helpen om jouw leven mooier en completer te maken. Wat je hierin mag verwachten van mij: een positieve benadering, integriteit, aandacht, respect, mensgerichtheid, zorgvuldigheid, enthousiasme, stimulering,  een praktische aanpak en humor. Het coachen gebeurt op basis van vertrouwen, er moet een klik zijn. Dit is de basis van het gehele traject. Ik ben benieuwd of dit je aanspreekt.

Wat zijn de kosten?

 Patronen die al jaren aanwezig zijn worden niet in 1 keer vatbaar voor bewustwording. Daarom werk ik met een minimum van 3 sessies.                                            

  • Brons: 3 sessies                          € 225,-
  • Zilver: 6 sessies                         € 425,-  
  • Goud: 10 sessies                        € 695,-

De sessies kunnen zowel in de praktijk plaats vinden als op locatie (in overleg). Of per telefoon/computer met beeldbellen via WhatsApp, Zoom of Skype. 

Voorafgaand aan een traject is het mogelijk om éénmalig een introductie sessie te boeken. Ná een traject is het mogelijk om een herhaalsessie te doen. Alle sessie duren maximaal 90 minuten. De losse sessies kosten € 75,-

Uiteraard begint alles met een gratis en vrijblijvende kennismaking. Het wel of niet hebben van een klik van beide kanten is belangrijk om aan de slag te kunnen met z'n tweeën. 

 

Ik hoop je te mogen ontmoeten.