Grip op je Leven

Je herkent het vast wel. Periodes in je leven waarin het niet lekker loopt. Je zit niet lekker in je vel. De passie is al langere tijd uit je relatie, en het kaarsje dooft langzaam uit. Je krijgt steeds meer moeite met je collega's en  je werk wordt een zware last. Binnen de familie rommelt het al een tijdje, maar je kunt er niet de vinger op leggen wat jouw aandeel hierin is. Je lichaam geeft signalen aan, maar je durft er niet naar te luisteren. Je krijgt het gevoel steeds hetzelfde rondje te lopen en niet verder te komen. Zo zijn er nog vele situaties te benoemen waarin je er niet onder uitkomt om in de spiegel te kijken en jezelf af te vragen wat je met deze situatie gaat doen. 

Wat te doen?

Als je in een dergelijke situatie zit en je besluit om hiermee aan de slag te gaan, kan ik je door intuïtieve en energetische coaching hierin ondersteunen. Door samen te kijken naar wat er gebeurt, kunnen we op pad gaan en onderzoeken waarin ik je kan ondersteunen. We gaan in eerste instantie op een praktische manier aan de slag en daarnaast vervolgens kijken wat de onderliggende problematiek is. Door de situatie onder ogen te zien kun je weer meer lucht en ruimte ervaren in je dagelijkse leven. De kunst is om uiteindelijk luchtiger en vrijer te leven, waardoor je omgeving minder bepalend is voor jouw geluk.

Zes aandachtsgebieden

Hieronder zie je 6 verschillende aandachtsgebieden met enkele voorbeelden waarin ik je kan ondersteunen in het veranderen van gedrag en beleving. Het is geen vast kader, maar het zijn slechts voorbeelden om je een beeld te geven waarin ik je kan begeleiden.

  • Persoonlijke ontwikkeling: je weet dat er meer in je zit, maar je komt er niet bij.
  • Gezondheid: je wilt stoppen met roken, afvallen, gezonder leven.
  • Relatie/gezin: je voelt je ongelukkig in je relatie/gezin, je bent single en wilt graag een relatie, je voelt je niet thuis in je eigen (ouderlijk) gezin.
  • Sociale contacten: je voelt je ongemakkelijk in het bijzijn van anderen, het lukt je niet om vrienden te maken, je voelt je eenzaam.
  • Financiën: het lukt je niet om rond te komen, je krijgt je financiën niet op orde, je hebt geen financieel overzicht.
  • Werk/dagbesteding: je bent niet tevreden over je werk, je dagbesteding geeft je geen voldoening, je bent je passie kwijt.

Hoe dan?

Door middel van mijn intuïtieve en energetische manier van coachen gaan we jouw leven onder de loep nemen, daar waar het knelt. Daar waar een verlangen is naar anders, neem je dit serieus en ga we hiermee samen aan de slag. De middelen die ingezet kunnen worden zijn o.a.: systemisch werken, schrijfoefeningen, lichaamswerk, mediteren, creatieve oefeningen, inquiry, Reiki en relateren.

Wat mag je verwachten?

Door mijn natuurlijke drive om mensen te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling is het voor mij een voorrecht om jou te mogen helpen om jouw leven mooier en completer te maken. Wat je hierin mag verwachten van mij: een positieve benadering, integriteit, aandacht, respect, mensgerichtheid, zorgvuldigheid, enthousiasme, stimulering,  een praktische aanpak en humor. Het coachen gebeurt op basis van vertrouwen, er moet een klik zijn. Dit is de basis van het gehele traject. Ik ben benieuwd of dit je aanspreekt.

Wat zijn de kosten?

  • De kosten van intuïtief coachen zijn € 45,- per sessie en duurt gemiddeld een uur. Intuïtief coachen kan zowel in de praktijk plaats vinden als op locatie (in overleg). Het is tevens mogelijk per telefoon of computer met beeldbellen via WhatsApp, Zoom of Skype. 
  • De kosten van systemisch coachen zijn € 75,- per sessie en duurt gemiddeld twee uur. Dit vindt plaats in de praktijk of op locatie (in overleg).

Uiteraard begint alles met een gratis en vrijblijvende kennismaking. Het wel of niet hebben van een klik van beide kanten is belangrijk om aan de slag te kunnen met z'n tweeën. 

 

Ik hoop je te mogen ontmoeten.