Life coaching

Soms heb je periodes in je leven waarin het fijn is als iemand een stukje met je oploopt en meekijkt naar datgene wat op dat moment speelt in jouw leven. Het kan zijn dat je ontevreden bent, je ongelukkig voelt of voor je gevoel rondjes loopt en niet verder komt. Door samen te kijken naar wat er gebeurt, kunnen we op pad gaan en onderzoeken waarin ik je kan ondersteunen. We gaan samen een plan van aanpak maken dat bij jou past. Dit alles kan live in de praktijk of op locatie, maar ook online.

Door middel van life coaching is het mogelijk om op je eigen tempo jouw leven onder de loep te nemen. Daar waar een verlangen is naar anders, neem je dit serieus en ga je ermee aan de slag. Jij bepaald waar, wanneer en waarmee je aan de slag wilt. Gezamenlijk gaan we dit bespreken en naar aanleiding daarvan zorg ik voor de aanlevering van vragen, opdrachten, enz. Deze uitwisseling vindt via de email plaats. Vervolgens gaan we dit op een later tijdstip weer bespreken en verder uitwerken. Op deze manier ga je aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling, terwijl je de regie in eigen hand houdt. 

Door mijn natuurlijke drive om mensen te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling is het voor mij een voorrecht om jou te mogen helpen om jouw leven mooier en completer te maken. Wat je hierin mag verwachten van mij: een positieve benadering, aandacht, respect, mensgerichtheid, zorgvuldigheid, enthousiasme, stimulering,  een praktische aanpak, humor en integriteit. Het coachen gebeurt op basis van vertrouwen, er moet een klik zijn. Deze intermenselijke actie is de basis van het gehele traject. Ik ben benieuwd of dit je aanspreekt.

Live gesprekken

Kies je voor live gesprekken dan kan dit in de praktijk in Groningen of op locatie binnen een straal van 20 km. Tevens is er de mogelijkheid om tijdens wandelingen gecoached te worden.

Via zoom of WhatsApp

Coaching via online heeft voordelen: het kan op je eigen plek van keuze. Het kost minder reistijd en kan de drempel lager maken om hulp te vragen.

Per email

Coaching via email heeft ook voordelen: je krijgt (schrijf)opdrachten om uit te voeren. Dit geeft je tijd om na te denken en je bepaald je eigen tempo.


Investering

Naast je tijd, energie en inzet vraag ik een financiële investering. Per sessie maak ik 60 minuten vrij, zowel live als online. De sessie kan verlengt worden met 30 minuten. Mocht je binnen een straal van 20 km van Groningen willen afspreken, dan wordt de reistijd ook berekend. 

- sessie van 60 minuten               € 45,-                                                          - 3 sessies van 60 minuten               € 120,-

- sessie van 90 minuten               € 60,-                                                          - 3 sessies van 90 minuten               € 155,-

 

Mocht je in een korte tijd heel intensief aan de slag willen, dan is het ook mogelijk om een hele dag gecoached te worden. Een dag coaching is inclusief thee, koffie, water, smoothies en lunch. De dag is van 09:00 tot 17:00 en als je wilt kun je ook gebruik maken van een aanREIKIng.

- 1 dag coaching                             € 225,-

- 2 dagen coaching                        € 400,-

- midweek coaching                     € 950,-

Wat je mag verwachten

Door mijn eigen levenservaringen en de opgedane kennis via verschillende opleidingen en cursussen heb ik jou veel te bieden als het gaat om coaching. Mijn kracht zit in het aansluiten bij jou als persoon, naast je te gaan staan en samen op zoek naar mogelijkheden. Het mooie van mogelijkheden is dat deze altijd aanwezig zijn. Het coachen kan op verschillende gebieden zijn: sociale contacten, levensinvulling, werk, (familie)relaties, vrijetijdsbesteding, sporten, financiën, enz. Samen gaan we een plan maken waarin we de facetten van jouw leven in kaart gaan brengen. Hierdoor wordt het dus helemaal jouw eigen, unieke plan. Want iedereen is uniek en verdient zijn of haar eigen aanpak.

 

Uiteraard begint alles met een gratis en vrijblijvende kennismaking. Het wel of niet hebben van een klik van beide kanten is belangrijk om aan de slag te kunnen met z'n tweeën. 

 

Ik hoop je te mogen ontmoeten.

Geef Stilte Stem

Friesestraatweg 207 - 12

9743 AD GRONINGEN

+31 6 53 52 41 82

info@geefstiltestem.nl

 

KvK: 56729103 

BTW-id NL002153802B44

IBAN: NL 43 ASNB 0706 7924 40

t.n.v. K.J. Dijkman

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang

een attentie voor je verjaardag!

✉️ De nieuwsbrief ontvang je 6x per jaar en

bevat alleen maar leuke informatie!

Inschrijven Nieuwsbrief