Workshop: Leef je verlangen

Durf jij je verlangen voluit te leven? Of is er iets wat je tegenhoudt? Maak je jezelf kleiner of groter? Durf je contact te maken met je verlangens? Leven vanuit passie? Dit zijn vragen die we op deze dag gaan onderzoeken. In een groep met maximaal 4 deelnemers.

Hoe?

In deze workshop gaan we onze verlangens onderzoeken en scherp krijgen. We gaan je verlangen opstellen. Door het gebruik van opstellingen ga je ervaren of er onderliggende patronen zijn die je tegenhouden. We doen dit op een speelse manier, met humor en luchtigheid. En soms mag het even schuren. Even een stapje buiten de comfortzone om te mogen ontdekken.

Wat brengt het je?

Na deze dag heb je weer scherper waar je uitdagingen zitten op weg naar een completer en luchtiger leven. Doordat je het zelf ervaren hebt, is het niet een eenmalig iets, maar kun je het gaan inzetten om jouw verlangen te gaan leven. Het verschil van je verlangen voelen of bedenken vanuit je hoofd wat je anders wilt, is een wezenlijk verschil. Het voelen van je verlangen brengt een interne beweging mee vanuit je lichaam gestuurd.

Wanneer?

Dit is nog niet bekend. Je kunt je op de lijst zetten van geïnteresseerden zodat je op de hoogte gebracht wordt als de volgende datum bekend is.

Waar?

Stichting De Poort aan de Friesestraatweg 31 in Groningen.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor deze dag zijn € 45,-  per persoon. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Graag zelf voor je lunch zorgen.

Aanmelden

Na aanmelding wordt je binnen een week gebeld voor verdere uitleg. Daarna krijg je een bevestigingsmail met verzoek tot betaling. Inschrijving gaat op volgorde van aanmelding + eerste aanbetaling. Bij 4 deelnemers zit de groep vol.

Annulering

Tot aan twee weken voor aanvang kun je kosteloos annuleren. Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang van de workshop brengen wij het totale bedrag in rekening, tenzij je iemand anders vindt die je plaats inneemt. Bij onvoldoende aanmelding behouden wij ons het recht om de workshop te annuleren. Je krijgt dan het door jouw betaalde bedrag volledig terug.

Laat jij je verlangens spreken op zondag 20 maart?