Online coaching

Soms heb je periodes in je leven waarin het fijn is als iemand een stukje met je oploopt en meekijkt naar datgene wat op dat moment speelt in jouw leven. Het kan zijn dat je ontevreden bent, je ongelukkig voelt of voor je gevoel rondjes loopt en niet verder komt. Door samen te kijken naar wat er gebeurt, kunnen we op pad gaan en onderzoeken waarin ik je kan ondersteunen. We gaan samen een plan van aanpak maken dat bij jou past. Dit alles vindt via online gesprekken plaats.

Door middel van online coaching is het mogelijk om op je eigen tempo jouw leven onder de loep te nemen. Daar waar een verlangen is naar anders, neem je dit serieus en ga je ermee aan de slag. Jij bepaald waar, wanneer en waarmee je aan de slag wilt. Dit gaan we via online gesprekken bespreken. Daarna zorg ik voor de aanlevering van vragen, opdrachten, enz. Deze uitwisseling vindt via de email plaats. Vervolgens gaan we dit op een later tijdstip online weer bespreken en verder uitwerken. Op deze manier ga je aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling, terwijl je de regie in eigen hand houdt. 

Door mijn natuurlijke drive om mensen te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling is het voor mij een voorrecht om jou te mogen helpen om jouw leven mooier en completer te maken. Wat je hierin mag verwachten van mij: een positieve benadering, aandacht, respect, mensgerichtheid, zorgvuldigheid, enthousiasme, stimulering,  een praktische aanpak, humor en integriteit. Het coachen gebeurt op basis van vertrouwen, er moet een klik zijn. Deze intermenselijke actie is de basis van het gehele traject. Ik ben benieuwd of dit je aanspreekt.

Via zoom of WhatsApp

Coaching via skype heeft voordelen: het kan op je eigen tijd en je eigen plek van keuze. Het kost minder tijd en kan de drempel lager maken om hulp te vragen.

Per email

Coaching via email heeft ook voordelen: je krijgt (schrijf)opdrachten om uit te voeren, dit geeft je tijd om na te denken en je bepaald je eigen tempo.


Verschillende mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om je te laten coachen. Dit kan per sessie, maar ook per pakker.Gedurende 100 dagen gaan we samen op pad om veranderingen aan te brengen in je leven. Hierdoor ga jij meer ruimte, rust en geluk ervaren in je dagelijkse leven. Dagelijks heb ik contact met jou om je te enthousiasmeren, te begeleiden en te ondersteunen. We gaan elkaar spreken via Zoom, berichten gaan via email en whatsApp/sms. 

Door mijn eigen levenservaringen en de opgedane kennis via verschillende opleidingen en cursussen heb ik jou veel te bieden als het gaat om coaching. Mijn kracht zit in het aansluiten bij de persoon zelf, naast diegene te gaan staan en samen op zoek naar mogelijkheden. Het mooie van mogelijkheden is dat deze altijd aanwezig zijn. Het coachen kan op verschillende gebieden zijn: sociale contacten, levensinvulling, werk, (familie)relaties, vrijetijdsbesteding, sporten, financiën, enz. Samen gaan we een plan maken waarin we de facetten van jouw leven in kaart gaan brengen. Hierdoor wordt het dus helemaal jouw eigen, unieke plan. Want iedereen is uniek en verdient zijn of haar eigen aanpak.

 

Uiteraard begint alles met een gratis en vrijblijvende kennismaking. Het wel of niet hebben van een klik van beide kanten is belangrijk om aan de slag te kunnen met z'n tweeën. 

 

Ik hoop je te mogen ontmoeten.