Stiltedag

Het lijkt alsof de behoefte aan ontspanning en even niets moeten steeds groter wordt in onze drukke maatschappij. Het is belangrijker dan ooit om tijd te nemen voor rust, bezinning en bewustwording. Geef Stilte Stem biedt jou hiervoor de mogelijkheid in de vorm van een Stiltedag. Een dag lang in een relaxte sfeer met anderen mensen verblijven. De focus op jezelf in plaats van op de buitenwereld.

Hoe?

Bij aankomst hebben we een korte kennismaking en wordt het programma uitgelegd. We gaan ervaring opdoen met verschillende vormen van mediteren. Hiervoor hoef je geen ervaring te hebben met mediteren. Doordat het stil mag worden in jezelf, kom je automatisch bij je essentie uit. En dan blijkt dat het daar uiteindelijk heel fijn vertoeven is. Vaak zijn we ons daar, door alle drukte, niet meer bewust van. Door middel van een schrijfopdracht en een zelfonderzoek krijg je ook handvaten om thuis mee aan de slag te gaan. 

Wat brengt het je?

Na deze dag heb je weer scherper waar je uitdagingen zitten op weg naar een completer en lichter leven.  Het verschil van je verlangen voelen óf bedenken vanuit je hoofd wat je anders wilt, is een wezenlijk verschil. Het voelen van je verlangen brengt een interne beweging mee vanuit je lichaam gestuurd. Doordat je het zelf ervaren hebt, is het niet een eenmalig iets, maar kun je het gaan inzetten om jouw verlangen te gaan leven.

Wanneer?

Binnenkort.

Waar?

Stichting De Poort aan de Friesestraatweg 31 in Groningen. De Poort is erkend als Algemeen Nut Beogende Instrelling (ANBI) en voorziet in cursusen, workshops, lezingen rond persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en bewustzijnsontwikkeling. Deze locatie is sinds januari 2021 extra beschermd door een nieuwe ventilatie systeem voor een veilig en comfortabel binnenklimaat.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor deze Stiltedag zijn € 45,-  per persoon. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Graag zelf voor je lunch zorgen.

Aanmelden

Na aanmelding krijg je een bevestigingsmail met verzoek tot betaling. Inschrijving gaat op volgorde van aanmelding + betaling. Vervolgens krijg je een week voor aanvang een mail met verder uitleg over de dag zelf.

Annulering

Tot aan twee weken voor aanvang kun je kosteloos annuleren. Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang van de workshop brengen wij het totale bedrag in rekening, tenzij je iemand anders vindt die je plaats inneemt. Bij onvoldoende aanmelding behouden wij ons het recht om de workshop te annuleren. Je krijgt dan het door jouw betaalde bedrag volledig terug.

Laat jij jouw stilte spreken op zondag 30 oktober? Graag tot dan!