Individuele retraite

Even ontsnappen uit de hectiek van alledaags en de tijd nemen voor jezelf. Dit in een rustige setting, waar voor je gekookt wordt en een individueel programma voor je wordt samengesteld. 

Waarom?

Het lijkt alsof het steeds lastiger wordt voor veel mensen om te ontspannen en om bewust een moment van rust te nemen. De verleiding om 24/7 door te gaan is voor veel mensen groot. We willen veel en er wordt veel van ons verwacht. We staan constant  aan. Alert om te reageren op een melding van onze mobiel, op het nieuws, op mail, enz. Een retraite biedt de mogelijkheid om dit te doorbreken en de focus op jezelf re richten. Het brengt je weer in contact met je oorspronkelijke kern. Na de retraite heb je weer een open blik en een diepere visie.

Retraite of retreat

Retraite of retreat betekent: terugtrekken of afzonderen. Door je tijdens deze dagen af te zonderen van de rest van de wereld kom je automatisch bij jezelf uit. Je mobiel gaat uit, er is geen krant en ook de tv blijft uit. Hierdoor heb je geen externe prikkels die je kunnen afleiden. Je wordt je weer bewuster van je eigen gedachten en je eigen gedrag. Het tempo gaat omlaag tijdens de retraite, waardoor er meer tijd ontstaat om te voelen en te denken. In dit alles wordt je uitgenodigd om bewust hiermee in verbinding te zijn. 

Hoe?

Je verblijft intern, waarbij jij de enige gast zult zijn op dat moment. De begane grond is voor jou alleen. Hier bevindt zich de slaapkamer met eigen toilet/badkamer. Bij mooi weer kun je gebruik maken van de tuin, die vanuit je slaapkamer te betreden is. Op de 1e etage worden de maaltijden genuttigd en vinden de coaching sessies plaats.

Programma

Je wordt op de eerste dag om 10:00 verwacht. Bij het intakegesprek hebben we al een opzet gemaakt voor het programma. 

Wat zijn de kosten?

Een 3-daagse retraite kost € 450,- Dit is inclusief:

  • coaching
  • 2 overnachtingen
  • opgemaakt bed
  • badlakenpakket
  • koffie, thee en versnaperingen
  • 2x lunch, 3x brunch en 2x diner